Foodservice

FOODSERVICE


Specifiek voor bedrijven, scholen en woonzorgcentra zijn er onze Food Services. In onze professionele keuken kunnen we tot duizend maaltijden per dag bereiden. Grotere volumes willen we niet toeleveren omdat wij een strenge interne kwaliteitscontrole willen toepassen. Elke maaltijd willen we persoonlijk controleren. Belangrijk is ook dat we graag willen inspelen op de vragen van de klant of de eindgebruiker. De maaltijden worden geproportioneerd per groep. Ze moeten enkel ter plaatse nog worden geregenereerd.


Ook leveren we bereide gerechten aan tavernes en doorverkopers. Het gaat hier om kant-en-klare gerechten als stoofvlees, goulash, bolognaisesaus, videe, waterzooi, chili con carne en seizoensgebonden suggesties. Ze worden in bulk geleverd of verpakt op maat van de klant: zowel in individuele porties als per kilo of meerdere kilo’s.

Wat zijn onze food services?LEVERING SCHOLEN /

BEDRIJVEN


Wij bereiden met de nodige passie en kennis maaltijden, verse soepen en belegde broodjes voor scholen en bedrijven.


Een goed middagmaal is een uitstekend middel om de medewerkers/leerlingen hun batterijen weer op te laden.


Is een volledige maaltijd teveel van het goede? Kies dan voor onze belegde broodjes en/of verse soepen.


CooKINGS garandeert kwaliteit en variatie!


LEKKER MAKKELIJK


Met ons maaltijdenconcept Lekker Makkelijk leveren wij koude maaltijden aan huis. Wij leveren twee keer per week. Samen met de maaltijden bieden wij ook een eenvoudig opwarmtoestel aan. Dit toestel zorgt ervoor dat het eten op temperatuur gebracht wordt, met 1 druk op de knop, zonder dat de structuur en smaak verandert.

Voor meer info: klik hier.